מיסו הוא פסטה ממותחת שנעשית מחמיצה של קידניים או אורז, והיא חלק מהזון הבסיסי של המטבח היפני. זהו מרק משביע, עשיר בפרוטאין ונמוך בקלוריות, שהופך אותו למתכון מושלם לדיאטה.
דרך להכין מנה של מיסו דיאטטית היא להכין את מרק המיסו היפני הקלאסי.
הנה מתכון למרק מיסו דיאטטית:
1. תחילה, הכינו קודם את המנה המרכזית. קחו כמה כמה קוביות טופו וקלו אותן במחבת עם שטוח מעט שמן. כאשר הם מתחילים להיות זהובים, הוסיפו קצת מיסו ומים וטיגו להם לבשל למשך כמה דקות.
2. במקביל, הכינו את המרק. קחו קצת ירקות מעורבים (כמו קבנים, גזר, וקישוא) ובישלו אותם במים עד שהם רכים.
3. בשלב זה, הוסיפו למרק כמה כפות של מיסו. כדי למנוע מהמיסו להתייבש, קצת מים חמים לקערה עם המיסו לפני שאתם מוסיפים אותו למרק.
4. לבסוף, אם אתם מעדיפים, אתם יכולים להוסיף גם קיסם של סויה או סילאן למתיקות.
תהנו ממנה של מיסו דיאטטית! המנה גם טעימה וגם משביעה, ומתאימה לאנשים שמנסים לאכול בריא ולשמור על דיאטה.