הכרוב בריסל הוא ירק ירוק קטן המכיל המון תזונה. הנה מתכון לכרוב בריסל דיאטטי שאפשר להכין בקלות בבית.
ראשית, עליך לשטוף היטב את הכרוב בריסל ולחתוך את הקליפה החיצונית. לאחר מכן, קטום את הקליפה החיצונית והסר את העלים החיצוניים.
שים את הכרוב בריסל בסיר עם מים רותחים ובישל אותם במשך כ-10 דקות. אל תבשל אותם יותר מדי כדי לשמר את העסיסיות שלהם.
במקביל, כתוש שני שיני שום והכנס אותם לקערה עם כמה טיפות של שמן זית. לאחר שהכרוב בריסל מוכן, מרח את השום והשמן עליו ומניח את הכרוב בתוך תנור מחמם למשך 15-20 דקות או עד שהכרוב מתחיל להזהיב.
תוסיף את המלח, הפלפל השחור, ואם אתה אוהב, גם כמה קינמון או מוסקט. יש להגיש את הכרוב בריסל חם.
זהו מתכון דיאטטי מצוין שמשלב בריאות וטעם. הכרוב בריסל המבושל בשמן זית ושום מקנה לו טעם עשיר וממכר, והוא גם מספק את החומרים הבריאים שהגוף שלך זקוק להם. אז, אם אתה מחפש מתכון דיאטטי שיהיה גם טעים, הכרוב בריסל הוא מצוין עבורך.