איך להכין עוגת הפוך-אננס - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (5.6k נקודות)
איך אפשר להכין בבית עוגת הפוך-אננס?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (5.6k נקודות)
הנה מתכון להכנת עוגת הפוך-אננס מסורתית וטעימה:
אתה תצטרך את החומרים הבאים: 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, 1 אננס מנומר (מוגז וחתוך לפרוסות), חצי כוס דחוסה של חרובים, 1.5 כוסות קמח חצי לבן, 2 כפות סודה לשתייה, 1/4 כפית מלח, 1/2 כוס חמאה, 1 כוס סוכר, 2 ביצים ו-1 כוס חלב.
על פני התנור תחמם ל-180 מעלות צלזיוס. בסיר קטן, המסה את הסוכר והחמאה עד שהם מתמזגים. שפוך את התערובת לתוך תחתית תבנית עוגה עגלגלת. סדר את פרוסות האננס והחרובים בתוך התערובת.
בקערה גדולה, מניח את הקמח, הסודה לשתייה, והמלח. בקערה אחרת, הקצף את החמאה והסוכר יחד עד שהם קרמיים. הוסף את הביצים, אחת בכל פעם, מתקפל בינתיים. הוסף את הקמח במנות, מתחילה ומסיימת בקמח, מתקפל בינתיים, ערבב את החלב.
שפוך את התערובת לפני התנור על האננס בתבנית. אפה במשך כ-40 דקות, או עד שמסילה יוצאת יבשה. הפוך את התבנית מיד כדי שהעוגה תיפול למטה. השאר אותה במקום עד שהעוגה מתקררת לחלוטין לפני שאתה מניח אותה.
תהנה מעוגת הפוך-אננס מסורתית וטעימה בביתך!
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...