החלק הכי טעים בהכנת עוגת אננס הפוכה הוא התהליך של הפיכת העוגה למצב שהאננס יהיה בחלק העליון. אז איך מכינים את העוגה החמודה והטעימה הזו?
אין צורך בכל יותר ממספר רכיבים פשוטים וכמה שלבים קלים.
להלן רשימת הרכיבים: 200 גרם סוכר, 200 גרם קמח, 200 גרם חמאה, 4 ביצים, קליפת לימון, כף קקאו, 20 גרם שמרים, מלח, רבע כוס חלב, וכמובן, חצי אננס משומר.
אתחלו בהחמאת תחתית התנור ומריחתה בסוכר. לאחר מכן, חתכו את האננס לפרוסות ומסדרו אותן בתחתית התנור. מנגב, ערבבו את הרכיבים היבשים: הקמח, הסוכר, השמרים, הקקאו והמלח. בקערה נפה, טרפו את החמאה עם הסוכר, הוסיפו את קליפת הלימון ואת הביצים, אחת אחת. לאחר מכן, הוסיפו את החלב ואת התערובת היבשה.
ייצקו את התערובת לתוך התנור, מעל האננס. תנו לעוגה להתיישב במשך 10 דקות לפני שאתם מכניסים אותה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות על חום עליון תחתון, ואפו במשך כ-30 דקות.
כאשר העוגה מוכנה, הפכו אותה בעדינות על משטח קשיח. שימו לב שהאננס יהיה בחלק העליון של העוגה. תהנו!