הכנת עוגת שקדים היא תהליך פשוט ומהנה. אם אתה אוהב לאפות, זו המתכון בשבילך. אז כיצד אפשר להכין עוגת שקדים?
ראשית, הכינו את החומרים:
200 גרם שקדים מלוטפים, 200 גרם סוכר, 4 ביצים, קליפת לימון אחת, 50 גרם קמח חצי כוס שמן זית וכף קקאו לקישוט.
תחילה, טרו את השקדים וטחנו אותם לקמח. ערבבו את השקדים עם הסוכר.
לאחר מכן, הוסיפו את הביצים אחד אחד, תוך כדי טירוף מתמיד.
הוסיפו את קליפת הלימון, הקמח והשמן זית והמשיכו לערבב.
שימו את התערובת בתוך תבנית עגולה משומנת ואפו את העוגה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דקות.
בדקו את מידת האפייה בעזרת קיסם - אם הקיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.
לאחר שהעוגה מוכנה, הסירו אותה מהתנור ותנו לה להתקרר.
כדי להוסיף טעם ומראה, ניתן לפזר קקאו או סוכר דק מעל העוגה.
והנה! יש לכם עוגת שקדים מעולה.
בתיאבון!