ההכנה של עוגת נוטלה היא פשוטה וקלה, כאן נדריך אתכם צעד אחר צעד.
החומרים: 200 גרם נוטלה, 100 גרם חמאה, 200 גרם שוקולית מרירה, 4 ביצים, 200 גרם סוכר, 200 גרם קמח, כף קקאו, כף קינמון, כף תפו״א.
שלב ההכנה הראשון: תמיסת החמאה, השוקולית והנוטלה בסיר על מדורה נמוכה וערבוב מדי פעם. לאחר מכן, הסרת הסיר מהאש והשארת התערובת להתקרר.
שלב שני: בקערה נפרדת מועכים את הביצים ומוסיפים את הסוכר. מערבבים היטב עד להתקבלות תערובת חלקה. לאחר מכן, מוסיפים את הקמח, הקקאו, הקינמון והתפו״א. ממשיכים לערבב.
שלב שלישי: מוסיפים את התערובת המוקררת של השוקולית, החמאה והנוטלה לקערה ומערבבים היטב.
שלב רביעי: חימום התנור ל 180 מעלות צלזיוס. כמו כן, משמנים תבנית עוגה ומניחים בה את התערובת.
שלב חמישי: אפייה של העוגה במשך 30 דקות או עד שהיא מתייצבת.
לאחר שהעוגה מוכנה, השאירו אותה להתקרר ואז היא מוכנה להגשה. אפשר להוסיף גם שכבת נוטלה נוספת מעל, או לפזר קקאו באבקה למראה סופי מושלם.
תהליך פשוט ומהיר שמביא לתוצאה טעימה ומרשימה. בתיאבון!