איך להכין רול דלעת - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מתכונים דיאטטיים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (5.6k נקודות)
איך להכין מתכון לרול דלעת?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (5.6k נקודות)
רול הדלעת הוא קינוח מושלם לחג ההודיה, או פשוט כשאתם רוצים משהו מתוק ומרענן. הנה איך להכין אותו:
תזדקקו לחומרים הבאים:
לבצק: 3 ביצים, כוס סוכר, 2/3 כוס דלעת מרוסקת, 3/4 כוס קמח, מניחת מלח, כף קינמון, חצי כף סודה לשתייה.
למילוי: 250 גרם גבינת מסקרפונה, חצי כוס סוכר דק, כף וניל, כף קקאו.
הוראות ההכנה:
1. תחממו תנור ל-190 מעלות.
2. הכנו מיקס של הביצים והסוכר בקערה גדולה עד שהתערובת הופכת לכתומה. תוסיפו דלעת מרוסקת.
3. הוסיפו את החומרים היבשים לתערובת וערבבו.
4. שפכו את הבצק לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ואפו במשך 15 דקות.
5. כאשר העוגה מוכנה, קפלו אותה לשלושה והניחו אותה להתקרר.
6. בזמן שהעוגה מתקררת, הכנו את המילוי על ידי מיקס של גבינת מסקרפונה, סוכר דק, וניל וקקאו.
7. פתחו את העוגה מהקיפול ומרחו את המילוי.
8. גלגלו את העוגה לרול.
9. הניחו את העוגה במקרר למשך שעתיים לפחות לפני ההגשה.
תהנו מהרול המתוק שלכם!
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...