העוגה הזו מורכבת משלושה שלבים: העוגה, הקרם והקישוט. נתחיל:
לעוגה נצטרך: 200 גרם שוקולית מרירה, 6 ביצים, 200 גרם סוכר, 180 גרם קמח חצי כוסאי שמן, כף של קקאו טבעי ו-2 כפיות של סודה לשתייה.
מכינים את העוגה: מניחים שוקולית מרירה בקערה מעל מים רותחים וממיסים אותה. במיקסר, מכינים קצף מהביצים והסוכר. לאחר מכן, מוסיפים את השוקולית המומסה, הקמח, השמן, הקקאו והסודה לשתייה. מערבבים היטב ואז מוסיפים לתוך תבנית. אופים ב-180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת.
לקרם נצטרך: 500 מ'ל שמנת מתוקה, 3 כפות של סוכר דק, 2 כפות של קקאו.
מכינים את הקרם: מניחים את השמנת, הסוכר והקקאו בקערה ומכינים קצף. לאחר מכן, מוסיפים את הקצף על העוגה.
לקישוט נצטרך: שוקולית מרירה מגוררת וגרגרי דובדבן.
מקשטים את העוגה: מניחים את השוקולית המגוררת על העוגה ואז מוסיפים את הדובדבנים. מעבירים את העוגה למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.
בתיאבון!