איך להכין מיל פייה - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (5.6k נקודות)
איך אפשר להכין מיל פייה בבית?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (5.6k נקודות)
כדי להכין מיל פייה, אתה תצטרך להכין שלושה חלקים מרכזיים - הבצק, הקרם פטיסייר והציפוי.
נתחיל בבצק:
ראשית, קח 500 גרם בצק פילו. מרוח חמאה מומסת על כל שכבה ומניח אותה זו על גב זו. לאחר מכן, חתוך את הבצק לרובעים ואפהו במשך 10-15 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהבצק משחים זהב.
לאחר מכן, נכין את הקרם:
קח 2 חלמונים, 50 גרם סוכר, 25 גרם קמח חלבון, 250 מיליליטר חלב ותיל וניל. טרוף את החלמונים והסוכר במיקסר עד שהתערובת מתהדרת. הוסף את הקמח והטרוף שוב. במקביל, הבא לרתיחה את החלב והווניל בסיר, ולאחר מכן מוסיף את התערובת של החלמונים.
כאשר כל החומרים משולבים, החזר לאש עד שהקרם מתעבה.
לבסוף, נכין את הציפוי:
מניחים בצלחת שכבה של בצק פילו, מריחים מעליה שכבה של קרם פטיסייר, מניחים שוב שכבה של בצק ומריחים שוב שכבה של קרם. חוזרים על התהליך עד שגמר החומרים, כאשר שכבת הבצק העליונה שאנו מניחים מעט קרם פטיסייר ומניחים מעל ציפוי של סוכר איכסל.
חשוב להשאיר את המיל פייה להתקרר לפני ההגשה. בתיאבון!
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...