העוגת פינה קולדה היא חווית טעים מרעננת ומתוקה שמזכירה את הקוקטייל הטרופי המפורסם. הנה הוראות להכנתה:
ראשית, תצטרך את החומרים הבאים: עוגת וניל קלאסית, חצי כוס של רום קוקוס, כוס של מיץ אננס, שני מסילות של קרם שמנת, חצי כוס של סוכר, פרחי שמנת מתוקים לקישוט ואננס משומר לקישוט.
לאחר מכן, התחל בחימום התנור ל- 180 מעלות צלזיוס. במקביל, הכנס את העוגה לתוך תנור חם ואפה לפי ההוראות שבאריזה.
כאשר העוגה מוכנה, שם אותה בצד להתקרר. במקביל, מסיר את האננס מהמיץ ומשמיר על המיץ.
מעביר את המיץ לסיר ומוסיף את הרום. מביא לרתיחה ואז מנמיך את הלהבה ומבשל למשך 5 דקות.
מניח את העוגה במגש ומניח מעל חלק מהרוטב שהכנת. מייבש את האננס ומניח מעל.
בצלחת אחרת, מניח את הקרם שמנת והסוכר ומכה עד שמתקבלת שמנת מוקצפת.
מניח שמנת מוקצפת מעל העוגה ומניח מעל את השארית של האננס והרוטב.
לבסוף, מניח פרחי שמנת מהמרצפן מעל ומקניט היטב.
אתה יכול להשאיר את העוגה במקרר למשך שעתיים לפני ההגשה.
תהליך זה ייקח כ-2 שעות. בתיאבון!