עוגת יפו היא קינוח פופולרי המורכב משלושה שכבות: עוגיית ספוג, רבעי ג'לי לימון-תפוז וציפוי שוקולית מרירה.
הנה כיצד אתה יכול להכין עוגת יפו בבית:
ראשית, תחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
קח קערה גדולה והכנס אליה 140 גרם של קמח, 200 גרם של סוכר לבן, 4 ביצים ומנת קקאו.
ערבב הכל יחד עד שתקבל תערובת חלקה.
חלק את התערובת באופן שווה לתוך תבניות עגולות קטנות.
אפה למשך 10-12 דקות.
בזמן שהעוגיות בתנור, הכן את רבעי הג'לי לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
כשהעוגיות מוכנות, הוצא אותן מהתנור והניח על כל אחת מהן רבע ג'לי.
לאחר מכן, ציפה את כל העוגיות בשוקולית מרירה מומסת.
הקפא את העוגיות למשך שעתיים לפחות.
והנה! עוגת יפו מוכנה להגשה.
תהליך ההכנה יכול להיראות מסובך, אך עם קצת תרגול תוכל להכין עוגת יפו מדהימה וטעימה במיוחד בבית!