הנה הוראות להכנת עוגת ליידי בולטימור:
ראשית, הכנה של העוגה דורשת את החומרים הבאים: 2 כוסות קמח, 1.5 כוסות סוכר, 1 כוס חלב, 3/4 כוס שמן, 3 ביצים, כף קקאו, חצי כוס שוקולית מרירה, כף קקאו, חצי כוס שוקולית מרירה קצוצה, חצי כוס פקאן מרוסק, כף אבקת סודה לשתייה, רבע כוס מים חמים, ומנת וניל.
להכנת הקרם, תצטרכו את החומרים הבאים: 2 כוסות סוכר, 1 כוס שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, חצי כוס שמן, 2 ביצים, חצי כוס חלב, 2 כוסות שוקולית בינונית מרוסקת.
כדי להכין את התערובת לעוגה, תערבבו את החומרים היבשים – הקמח, הסוכר, הקקאו, הסודה לשתייה והשוקולית המרירה.
בנפה שנייה, תערבבו את החומרים הרטובים – החלב, השמן, הביצים והוניל.
תערבבו את התערובות היבשות והרטובות ביחד, תוסיפו את המים החמים ותערבבו.
שפך את התערובת לתוך תבנית משומנת, ואפה בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.
כדי להכין את הקרם, תערבבו את החלב, השמן, השמנת המתוקה והסוכר בסיר ותביאו לרתיחה.
הוסיפו את השוקולית המרוסקת והביצים, תערבבו כל החומרים יחד עד שתקבלו קרם חלק.
לאחר שהעוגה התקררה, מרחו את הקרם על העוגה.
הנה לכם עוגת ליידי בולטימור מוכנה להגשה. בתיאבון!