טורטת סאכר היא עוגה עשירה ומשוגעת מאוסטריה, מוכנה מתירס כהה, דקיק סוכר, חלמונים, חמאה, קקאו באיכות גבוהה וממרח דינים.
אז איך אפשר להכין את זה בבית?
בשלב הראשון, נמיס כ-130 גרם שוקולית מרירה בחמאה. במקביל, נניח 6 ביצים, ונבדיל בין החלמונים לבין החלבונים. נוסיף 110 גרם סוכר לחלמונים ונטרף.
נוסיף את השוקולית המומסה לתערובת החלמונים ונערבב. לאחר מכן, נוסיף 110 גרם קמח פטיסרי ונערבב בעדינות.
במקביל, נטריף את החלבונים עם 140 גרם סוכר עד שיצרו קצף יציב. נוסיף את הקצף לתערובת השוקולית ונערבב לקבלת בלילה אחיד.
אחרי שהתערובת מוכנה, נמרח אותה בתוך תבנית משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות על בינוני למשך 50 דקות.
לאחר שהעוגה מוכנה, נתן לה להתקרר ונמרח אותה בריבת דינים.
בסוף, נמיס שוקולית כהה ונמרח אותה על הריבה לקבלת שכבה סופית של שוקולית.
עכשיו כל שנותר לכם זה להנות מהטורטה המשוגעת הזו!