העוגת פיקאן פאי היא אחת המנות המרכזיות בחג ההודיה והיא טעימה במיוחד.
המצרכים שתצטרכו להם הם:
כמות מספקת של שוקולית מרירה, 250 גרם של חמאה, 2 כוסות של קמח, כף קקאו, חצי כוס של שמנת מתוקה, 2 ביצים, חצי כוס של סוכר חום, חצי כוס של סירופ מייפל, 2 כוסות של פיקאן מרוסק, וקינמון לפי טעם.
ראשית, תכינו את הבצק לעוגה. מניחים את החמאה, הקמח, הקקאו, השמנת המתוקה והביצים בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד.
לאחר מכן, מניחים את הבצק בתוך תבנית עגולה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.
במקביל, מכינים את המילוי. מניחים את הסוכר החום, הסירופ מייפל, הפיקאן המרוסק והקינמון בקערה ומערבבים היטב.
לאחר שהעוגה מתייצבת, מוצקים את המילוי לתוך התבנית.
חוזרים ומעבירים את העוגה לתנור לעוד 20-25 דקות, עד שהמילוי מתייצב.
לאחר שהעוגה מוכנה, מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה להתקרר לפני ההגשה.
תהליך ההכנה של העוגה יכול להיראות מסובך, אך עם קצת תרגול תוכלו להפתיע את האורחים שלכם עם עוגה מושלמת וטעימה.