המצרכים לעוגת הביסקוויט שלנו הם:
400 גרם ביסקוויטים, 2 כוסות שוקולית חלב, 1 כוס קקאו (או שוקולית שחורה), 3/4 כוס חלב, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס שמן, 3 ביצים.
במחבת גדולה, ממיסים את השוקולית עם החלב, הקקאו, הסוכר והשמן. מערבבים היטב עד שהשוקולית מתמסה לחלוטין ומתקבלת תרכובת חלקה. לאחר מכן, מוסיפים את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב אחרי כל ביצה.
מניחים את הביסקוויטים בתוך תרכובת השוקולית ומערבבים היטב עד שכל הביסקוויטים מתכסים בשוקולית.
מניחים את התערובת בתוך תבנית משומנת (או מניחים נייר אפייה) ומניחים במקרר למשך 3 שעות לפחות.
לאחר שהעוגה מתייצבת, מכינים את הציפוי: ממיסים 200 גרם שוקולית חלב עם 2 כפות שמן ומניחים על העוגה.
שמים את העוגה חזרה למקרר למשך שעה לפחות עד שהציפוי מתייצב.
והנה! עוגת הביסקוויט שלכם מוכנה למנגנון. אתם יכולים להוסיף מעל פריסות של קקאו או שוקולית למראה מושלם. בתיהבון!