הנה מתכון פשוט להכנת עוגת תיבולים טעימה ומריחה:
ראשית, הכינו את החומרים: 2 כוסות קמח, כוס דחוסה של סוכר חום, כוס שמן, 4 ביצים, כף קינמון, חצי כפית מוסקט, חצי כפית ציפורן, חצי כפית ג'ינג'ר, כפית סודה לשתייה, חצי כפית קינמון, רבע כפית מלח, כוס אגסים מרוסקים.
תחילה, תחממו תנור ל-180 מעלות. בזמן שהתנור מחמם, מניחים בתוך קערה גדולה את הסוכר והשמן ומערבבים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי טריפה.
במיני מניפה, מניחים את הקמח, הקינמון, המוסקט, הציפורן, הג'ינג'ר, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח. מניחים את החומרים במניפה ומניפים היטב לחלופין עם התערובת של שמן וסוכר.
לבסוף, מוסיפים את האגסים ומערבבים בעדינות. מניחים את התערובת בתוך תבנית עגולה משומנת ומניחים אותה בתנור למשך 40 דקות או עד שקינמון מוצק מוצא את העוגה יובש.
אחרי שהעוגה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומניחים אותה להתקרר. כשהיא מתקררת, אפשר להוסיף ציפוי של אייסינג או סוכר דק, אם רוצים. אז, פשוט תהנו מהעוגה המוכנה!