אין דבר יותר טעים מעוגת יוגורט רעננה וקלה להכנה. עם רק כמה מרכיבים בסיסיים, תוכלו להכין את העוגה המושלמת לקיץ. נדרשות כ-450 מילים כדי לתאר את התהליך:
כמובן, מתחילים בקניית המרכיבים. תזדקקו ל-4 ביצים, כוס סוכר, שני יוגורטים טבעיים, שתי כוסות קמח, שקית קקאו, שקית סודה לשתייה ושקית סוכר וניל.
תחילה, מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתוך תבנית עגולה. בקערה גדולה, מערבבים את הביצים והסוכר עד שמקבלים תערובת אחידה. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לערבב.
בנפה נפה, מניחים את הקמח, הקקאו, סודה לשתייה וסוכר וניל, ומניחים לתוך הקערה. מערבבים היטב את המרכיבים עד שהם מתאחדים לתערובת חלקה.
מעבירים את התערובת לתוך התבנית ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת (אפשר לבדוק את זה על ידי הכנסת קיסם למרכז העוגה - אם הוא יוצא יבש, העוגה מוכנה).
יש להשאיר את העוגה להתקרר לפני שמניחים עליה ציפוי. מומלץ לצפות את העוגה ביוגורט טבעי ולהוסיף מעל פרות טריות לקישוט.
כל הכבוד, עשיתם את זה! עוגת היוגורט שלכם מוכנה להגשה. תהליך פשוט ומהיר שמביא לתוצאה שמחה כל חיבוב.