שיבולת שועל היא מקור מעולה לסיבים תזונתיים, חלבונים ומינרלים, והיא יכולה להיות בסיס מעולה לארוחת בוקר בריאה ומשביעה. נסו את המתכון הבא:
תזדקקו לחצי כוס שיבולת שועל, כוס חלב צמחי או חלב רגיל ושני כפות דחוסות של דחיסה. ניתן להוסיף פרי או תוספת אחרת לפי הטעם שלכם.
הכנה:
1. שימו את השיבולת שועל בקערה ושפכו מעליה את החלב.
2. שימו את הקערה במיקרוגל למשך שני דקות.
3. הוסיפו את הדחיסה וערבבו היטב.
4. הוסיפו את הפרי או התוספת שבחרתם.
זהו! יש לכם ארוחת בוקר בריאה, טעימה ומשבעת. שיבולת שועל עשויה להיות פשוטה, אך היא מזינה ומגוונת, וניתן להוסיף אליה מגוון רחב של תוספות כדי להעניק לה טעם וטקסטורה.