עוגת אורז היא מתכון מסורתי, טעים ופשוט להכנה שמשמח את החיך של כל מי שאוכל אותה. הנה מתכון מפורט של 450 מילים שיסייע לכם להכין את העוגה.
ראשית, נדרוש את החומרים הבאים: 1 כוס אורז מלא, 3 כוסות מים, 1 ליטר חלב, 1 וחצי כוסות סוכר, 4 ביצים, 2 כוסות קקאו, 1 כוס שקדים מסוכרים וחצי כוס שמן.
להכנת העוגה נתחיל בשטיפה מהירה של האורז מתחת למים רצופים. לאחר מכן, נשים את האורז בסיר עם המים ונבשל על להבה בינונית למשך כ-15 דקות עד שהאורז יתרכך.
אחרי שהאורז רך, נניחו בצד עד שיתקרר. כאשר האורז מתקרר, נערבב את החלב, הסוכר, הביצים, הקקאו, השקדים המסוכרים והשמן בקערה גדולה.
כאשר כל החומרים מעורבבים, נוסיף את האורז שהתקרר לתערובת ונערבב שוב. לאחר מכן, נחמם תנור ל-180 מעלות ונמרח תבנית עגולה (קוטר 26 ס''מ) עם שמן.
את התערובת שהכנו, נשפוך לתוך התבנית. אז, נכניס את התבנית לתנור מחומם ונאפה למשך 40 דקות עד שהעוגה מספיק מוכנה.
לאחר שהעוגה מוכנה, נוציא אותה מהתנור ונתן לה להתקרר לפני ההגשה.
והנה לכם עוגת אורז מוכנה להגשה! נהנו מההכנה ובעיקר - מהטעימה!