אין דבר יותר מפנק מאשר עוגת תפוחים חמה וריחנית שכולנו מכירים מימי הילדות. נדרשות לכם רק מספר רכיבים פשוטים ומעט זמן פנוי כדי להכין עוגה מושלמת שהיא התוספת המושלמת לכל סוף שבוע.
אז איך מכינים את העוגה המושלמת? קודם כל, תזדקקו לרכיבים הבאים: 1.5 כוסות קמח, חצי כוס סוכר, שני ביצים, חצי כוס שמן, חצי כוס חלב, שני תפוחים גדולים, שקית סודה לשתייה, כף שטוחה קינמון, קליפת לימון מרוסקת.
התחלו בחימום התנור ל 180 מעלות ושמנו תבנית עגולה. מניחים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והקינמון ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, השמן והחלב וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת לחליטה אחידה.
כעת, הגיע הזמן להוסיף את התפוחים. קלפו אותם, פריקו אותם מהגרעינים וקצצו לקוביות קטנות. מוסיפים את קוביות התפוח לתערובת ומערבבים שוב.
העבירו את הבלילה לתבנית ואפו במשך 40 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה. הוציאו מהתנור, המתינו עשר דקות ואז הפכו את העוגה על משטח חלק. יש להגיש את העוגה קרה או חמה, לפי העדפה.
והנה לכם עוגת תפוחים מושלמת ומפנקת. בתיאבון!