איך להכין עוגת לימון מרינד - אתר השאלות והתשובות

שאלות קשורות

0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
1 תשובה
שאלה נשאלה ב- 2 ספטמבר, 2023 בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי דניאל (5.6k נקודות)
0 הצבעות
בקטגוריית מזון ומתכונים על ידי (5.6k נקודות)
איך להכין עוגת לימון מרינד?

תשובה 1

0 הצבעות
על ידי (5.6k נקודות)
הכנת עוגת לימון מרינד היא תהליך פשוט וכיפי, אז בואו נתחיל:
ראשית, נכין את החומרים: 225 גרם חמאה מומסת, 225 גרם סוכר, 4 ביצים, קליפת לימון מרוסקת, 225 גרם קמח, 2 כפיות אבקת סודה לשתייה, ולרסק - מיץ לימון ו100 גרם סוכר.
אחרי שהכינו את החומרים, מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים נייר אפייה בתוך תבנית אינגליש קייק.
בקערה גדולה, מערבבים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, אבקת הסודה לשתייה וקליפת הלימון עד שהתערובת כמעט חלקה.
מעבירים את התערובת לתוך התבנית ואופים למשך כ-45 דקות. כדי לבדוק את תוצאת האפייה, נדקר בקיסם באמצע העוגה - אם הוא יוצא יבש, העוגה מוכנה.
בזמן שהעוגה בתנור, מכינים את הרסק: מערבבים את מיץ הלימון והסוכר בקערה קטנה.
מרגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מניחים עליה את הרסק. אם תרצו, תוכלו להכניס את העוגה חזרה לתנור למשך 5 דקות נוספות, על מנת שהרסק יתקלף באופן שווה.
לאחר שהעוגה מתקררת, היא מוכנה למניחה והגשה. בתיאבון!
צוות האתר אינו אחראי לתכנים
...