הכנת עוגת שוקולית מינט היא דרך מעולה לשדרג את העוגה הממולאת בשוקולית הקלאסית שלך. זה מתכון פשוט שמתחיל בערבוב של החומרים היבשים: 2 כוסות קמח, 2 כוסות סוכר, 3/4 כוס קקאו, 2 כפות אבקת סודה לשתייה, וקמצוץ מלח.
לאחר מכן, אתה תוסיף 1 כוס שמן, 1 כוס חלב, 2 ביצים, 1 כפת תמצית וניל ו1 כפת תמצית נענע. תערבב היטב עד שהתערובת חלקה.
מעבירים את התערובת לתוך תבנית עוגה משומנת ואפים בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 30-35 דקות.
בזמן שהעוגה בתנור, אפשר להכין את הקרם: מניחים 200 גרם שוקולית מרירה קצוצה בקערה עמידה לחום. מחממים כוס שמנת מתוקה עד לרתיחה ומוזגים על השוקולית, מערבבים עד שהשוקולית נמסה לחלוטין. מוסיפים 2 כפות תמצית נענע ומערבבים שוב.
אחרי שהעוגה מוכנה ומוצאת מהתנור, יש להשאיר אותה להתקרר. לאחר מכן, מניחים את הקרם המתוק מעל לעוגה.
עוגת השוקולית המינט מוכנה להגשה! בתיאבון.