מצרכים:
לעוגה - 200 גרם שוקולית מרירה, 200 גרם חמאה, 4 ביצים, 200 גרם סוכר, 130 גרם קמח, 1 כפית שטוחה של אבקת סודה לשתייה, 1 כפית תמצית מנטה.
לציפוי - 200 גרם שוקולית מרירה, 200 מל שמנת מתוקה, 1 כפית תמצית מנטה.
הוראות הכנה:
1. ממיסים את השוקולית והחמאה בקפיצין מים.
2. מוסיפים סוכר וביצים, מערבבים היטב.
3. מניחים את הקמח ואבקת הסודה לשתייה, מערבבים עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את תמצית המנטה ומערבבים שוב.
4. שמים בתוך תבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
5. כאשר העוגה מוכנה, מניחים עליה את הציפוי: ממיסים שוקולית ושמנת בקפיצין מים, מוסיפים תמצית מנטה ומערבבים.
6. מניחים את התערובת של הציפוי על העוגה ומקררים במשך שעתיים לפחות.
בתיאבון!