עוגת תפוחים היא תמיד בחירה מושלמת לכל אירוע. עם המתכון הפשוט הזה, תוכל להכין עוגה מושלמת בקלות.
החומרים שתזדקק להם הם: 4 תפוחים בינוניים, 2 כוסות קמח, כוס סוכר, 4 ביצים, חצי כוס שמן, שקית סודה לשתייה, כף קינמון וקליפת לימון אחת.
התחל בכך שקולף את התפוחים ומגרד אותם לקוביות קטנות. מניח את התפוחים בקערה ומוסיף את הקינמון וקליפת הלימון.
בקערה נפה, מניח את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, והביצים. מערבב היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מוסיף את השמן לתערובת הקמח וממשיך לערבב. לאחר מכן, מוסיף את התפוחים ומערבב שוב עד שהתערובת מתמזגת.
מחמם תנור ל-180 מעלות ומשמן תבנית עגולה. שופך את התערובת לתוך התבנית ואופה למשך 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
לאחר שהעוגה מוכנה, מניח אותה להתקרר לפני שמניח אותה מהתבנית. ניתן להגיש את העוגה עם קצפת או גלידה.
עוגת תפוחים היא תמיד בחירה מנצחת והמתכון הזה הוא הדרך המושלמת להכין אותה בבית. תהליך ההכנה פשוט וקל, והתוצאה היא עוגה מתוקה ומשובחת שכולם יאהבו.